Meta Vasipari Kft.

Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés:

Kérje ingyenes árajánlatát a honlapon lévő kosár funkcióval.

A honlapunkon feltüntetett árak minden esetben a META Vasipari Kft. telephelyén átadással értendők. Amennyiben szállítással kéri abban az esetben szállítási költséget számolunk fel. Kétféleképpen küldhet nekünk árajánlat kérést:

  • A honlapon lévő kosár funkcióval. Az ott összeállított adatok alapján beérkezik hozzánk az Ön ajánlat kérése, melyre mi elkészítjük legjobb ajánlatunkat és a megadott email címre visszaküldjük.
  • Emailben elküldi nekünk a meta@metavasipar.hu címre, hogy milyen termékből mennyit szeretne, milyen színben, milyen zárral, szállítással, illetve pontos adatait mint teljes név, cég esetében cégnév, adószám, telefonszám, szállítási cím.

Az ajánlat kérésben kérjük minden esetben adjon meg telefonos elérhetőséget is, hogy kollégáink kérdés esetén meg tudják keresni.

Telefonos tanácsadás / helyszíni felmérés:

Amennyiben szükségük van segítségre, szívesen állunk rendelkezésükre.

Elsődlegesen minden esetben egy telefonos egyeztetést javasolnánk, amikor is körvonalazódik, hogy milyen funkciót kellene a termékeknek ellátni. Ez alapján kollégáink megpróbálják Önökkel együtt megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Amennyiben a projekt igényli és kollégáink is úgy ítélik meg, akkor helyszíni felméréssel is tudjuk segíteni a munkájukat. Kérheti bemutató autónk megtekintését is.

Berendezés terv elkészítésének támogatása:

Amennyiben rendelkezésre áll a berendezendő helyiség / helyiségek tervrajza és tudják, hogy mennyi szekrényt – vagy öltözőszekrények esetében mennyi főre szeretnének szekrényt önállóan, paddal vagy cipőtartóval – biztosítani, akkor segítünk kigondolni, megtervezni a rendelkezésre álló hely legoptimálisabb kihasználásával a berendezést.

Szállítás / helyszíni beállítás:

Teljes szolgáltatást nyújtunk a megrendeléstől a szekrényeink beállításáig, ahogy ön kéri. Négy szállítási lehetőség közül választhat:

  • Dolgozóink szállítják a terméket saját autóval, és ekkor lehetőség van helyszíni beállításra is az előre leegyeztetett módon.
  • Szállítmányozó cég autójára mi itt felrakjuk az árut, és a fuvarozó a megadott címen lerakja az árut. Ebben az esetben a fuvarozó csak leadja az árut, beállítást nem végez, az minden esetben a vevő feladata.
  • A vevő küld fuvarozót a termékért. Ekkor figyelembe kell venni, hogy a termékeink olyan kialakításúak, hogy állítva kell őket szállítani. Így figyelembe kell venni, hogy megfelelő magasságú autó érkezzen a termékért.
  • Helyszíni átvételre is lehetősége van nyitva tartásunk alatt kollégáink segítségével.

Ha mi szervezzük a szállítás, akkor annak a költségét minden esetben csak a termékek típusának és darabszámának pontos ismeretében tudjuk megadni.

Egyedi termékek gyártása:

Egyedi terméknek nevezünk minden olyan terméket, ami kicsit vagy nagyon eltér attól, mint amit a sztenderd termékeink között lát.

Ilyen lehet például, ha egy kicsit alacsonyabb, keskenyebb, esetleg mélyebb szekrényre van szükség vagy teljesen más belső felszereltségre. Mivel fémszekrény / fémbútor gyártók vagyunk ezért meg tudjuk oldani az egyedi kialakításokat is. Ehhez azonban mindig egyedi egyeztetés és árajánlat szükséges.

Garancia

A nálunk vásárolt szekrényekre 3 éves garanciát biztosítunk (zárakat kivéve), ami azt jelenti, hogy rendeltetésszerű használat esetén ezeket térítésmentesen, rövid határidőn belül javítjuk vagy cseréljük.

×

Cart