Meta Vasipari Kft.

logo_8X

Szállítási információk

Szállítási módok

Négy szállítási lehetőség közül választhat:

Full service:
Dolgozóink szállítják a terméket saját autóval, és ekkor lehetőség van helyszíni beállításra is az előre leegyeztetett módon.

Egyszerű szállítás:
Szállítmányozó cég viszi a megadott címre és lerakja az árut. Ebben az esetben a fuvarozó csak leadja az árut, beállítást nem végez, az minden esetben a vevő feladata. Termékeink természetesen használatra készek, így önnek nem kell összeszerelni semmit csak kicsomagolni és a helyére igazítani!

Vevő által megbízott fuvarozó:
A vevő küld fuvarozót a termékért. Ekkor figyelembe kell venni, hogy a termékeink olyan kialakításúak, hogy állítva kell őket szállítani. Így figyelembe kell venni, hogy megfelelő magasságú autó érkezzen a termékért. Előzetes egyeztetés mindenképpen ajánlott.

Telephelyi átadás:
Helyszíni átvételre is lehetősége van nyitva tartásunk alatt kollégáink segítségével.

Gyártási idő

Gyártási időnket több tényező is befolyásolja. Általában 1-4 hetes gyártási időre lehet számítani. Pontosabb teljesítési időt a visszaigazoló ajánlatkérésben írunk bele.

Szállítási idő

Kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot a pontos szállítási idővel, helyszínnel, amint elkészült az ön által megrendelt terméke.

Szállítási költség

Szállítási költségeink eltérőek, ezért nem jelennek meg az oldalon. Függ a szállítás módjától, a megtett km-től, a terméktől, illetve annak darabszámától. Ajánlatkérésben kérje az önnek legmegfelelőbb szállítási módot, és mi visszaigazoljuk az ajánlattal a szállítási költségét.

Csomagolás

A termékeink nyújtható stretch fóliába vannak csomagolva karton élvédőkkel. Ez a csomagolási mód megfelelő védelmet biztosít a termékeknek a por és kosz elleni védelemmel szemben, melyek átlagos szállítási körülmények között érhetik a termékeket, de erősebb mechanikai behatással szemben nem védik a terméket.

Számlázás

Végszámlánkat minden esetben szállítást követően állítjuk ki a szállítólevél alapján.

Ha úgy vállaljuk a teljesítést, hogy előre kell fizetni szállítás előtt egy részt vagy a teljes összeget, akkor az előleg összegének beérkezésekor egy előleg számlát állítunk ki, majd a szállítást követően a végszámlán ezt az előleg összeget levonjuk a végösszegből.

A számlákat postai úton juttatjuk el a vevő számlázási címére.

×

Cart