Meta Vasipari Kft.

Gyakori kérdesek

Természetesen, mivel gyártó cég vagyunk. Minden egyedi igényt teljesítünk feltéve, ha megvalósítható. Ez ügyben keresse fel munkatársainkat ITT vagy email-ben, telefonon.

A beérkezett megrendelések alapján kollégáink elkészítenek egy megrendelés visszaigazolási dokumentumot, melyen az ajánlaton szereplő adatok mellett megadásra kerül, hogy a termékek ütemezett elkészülési ideje melyik naptári hétre várható. Ezt a dokumentumot visszaküldjük Önnek ellenőrzésre. Ez azért nagyon lényeges, mert ez képezi a gyártás / számlázás alapján, így ha itt valami nem úgy szerepel mint ahogy Ön elképzelte, akkor még van lehetőség módosítani. Éppen ezért kérjük, hogy a kézhezvételt követően nézze át, és ha minden rendben van, akkor aláírásával küldje vissza, melyből tudjuk, hogy kezdhetjük a vállaltak teljesítését.

Minden egyedi igényt szeretnénk kielégíteni, ezért lehetősége van az ajtók, és a palástok színezésére is. Válasszon az ingyenes alap színeink közül vagy a RAL classic színei közül.

A termék gyártási idejétől és a szállítási opciójától függ. A visszaközölt árajánlatban küldjük a várható gyártási idő végét.

A gyártási idő sok mindentől függ. Általában 1-4 hét. A visszaigazoló árajánlatban küldjük a pontosabb gyártási időt végét.

A termékeink használatra készek. A szállítási módok közül válassza ki az önnek legmegfelelőbbet, ahogy szeretné megkapni a terméket. Szállítási információ

Ha megsérült a tőlünk vásárolt termék bármely alkatrésze, lehetőség van nálunk rendelni és pótolni. Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot ez ügyben.

Termékeink használatra készek így önnek csak a helyükre kell igazítani, ha helyszíni beállítás nélkül kéri.

Abban az esetben ha eltűnt a kulcs akkor új zárat szoktunk javasolni, amit külön is megrendelhet tőlünk. Fúrja ki a meglévő zárat, helyezze be az újat, és a hozzá küldött anya csavarral húzza meg és már működik is!

Nálunk a minőség a védjegyünk, ezért is biztosítunk 3 év garanciát termékeinkre rendeltetésszerű használat során.

Termékeink csomagolására nagy figyelmet fordítunk, hogy sérülésmentesen jusson el a vásárlóhoz. Ha szállítás során megsérül a terméke akkor kérem jelezze munkatársaink felé és eljárunk ez ügyben.

Vannak termékeink készleten is, viszont korlátozottak a sok megrendelések miatt. Érdeklődjön ezekről munkatársainknál email-ben, telefonon vagy küldjön üzenetet ITT.

×

Cart